020 808 3758 (NL) Kaapstad, Zuid-Afrika info@cherrywoodhouse.nl

Aanmelden

Start
Mocht u nu enthousiast zijn geworden en ook gemotiveerd zijn om uw verslaving en onderliggende problematiek aan te pakken, dan kunt u met ons contact opnemen om te kijken of u in aanmerking komt voor een opname in Cherrywood House.

Verzekering
Een aantal zorgverzekeraars in Nederland zijn eventueel bereid om de behandeling (gedeeltelijk) te vergoeden. Dit wordt bekeken op een individuele basis. Wilt u weten of u in aanmerking komt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ons administratieve team zal u van A tot Z adviseren, begeleiden en helpen om eventueel goedkeuring te krijgen vanuit uw zorgverzekeraar. Ons streven is om voor u goedkeuring aan te vragen binnen vier weken na aanmelding.

De volgende stap
U krijgt online een intakegesprek met onze GZ-psycholoog, daarnaast zal onze administratie samen met u alle benodigde papieren verzamelen om naar de zorgverzekeraar te sturen; mochten zij akkoord geven en hebben wij plek, dan kunt u na akkoord meteen instromen en eventueel detoxen op locatie.

Privé
Ook is het mogelijk om met privé middelen naar Cherrywood House te komen. Het voordeel hiervan is, dat u vaak sneller terecht kunt aangezien u niet hoeft te wachten op goedkeuring vooraf vanuit de zorgverzekeraar. Opname is dan in sommige gevallen al mogelijk binnen 48 uur na aanmelding.

Eigen kosten
Of u nu kiest voor een opname via de zorgverzekeraar of privé, u bent altijd verantwoordelijk voor het aanschaffen van uw eigen vliegticket. Een gemiddelde retourticket Amsterdam – Kaapstad kost rond de 850 Euro. Daarnaast betaalt u eenmalig een bedrag van 400 Euro voor een intakegesprek met onze GZ-psycholoog wanneer u via de zorgverzekeraar bij ons in behandeling wilt gaan.

In de kliniek
Tijdens de opname zijn er verder geen kosten; alle maaltijden, overnachtingen en therapieën zijn bij de prijs inbegrepen. Houd u rekening met een bedrag van rond de 50 euro per week leefgeld en een gemiddelde opnameduur van zes weken.

Bel nu: 020 808 3758
//cherrywoodhouse.nl/wp-content/uploads/2021/03/201905_CherryWoodHouse_590-scaled.jpg