020 808 3758 (NL) Kaapstad, Zuid-Afrika info@cherrywoodhouse.nl

Afkicken in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een geliefde bestemming voor Europese patiënten die behandeling zoeken voor alcohol, drugs en andere verslavingen.

De belangrijkste factor is de uitstekende behandeling die tegen concurrerende prijzen wordt aangeboden. De kosten van liggen vaker lager dan in het thuisland.

Patiënten die in Zuid-Afrika aankomen kunnen een stad van wereldklasse verwachten met een ontwikkelde infrastructuur en uitstekende gezondheidszorg. Er is een gezondheidszorgsysteem met twee lagen in Zuid-Afrika, met een grote gesubsidieerde openbare sector en een kleine privé sector van hoge kwaliteit - met weinig tot geen wachttijden. De hoge standaard geldt evenzeer in de geestelijke gezondheidszorg.

Bovendien is Kaapstad een van de mooiste steden ter wereld, die de patiënten wonderbaarlijk verrijkende natuurlijke en culturele ervaringen biedt terwijl ze hun behandelingsprogramma doorlopen.

Alle overzeese patiënten van Cherrywood House worden direct van Cape Town International Airport opgehaald en bij hun vertrek naar de paspoortcontrole begeleid (behalve wanneer alternatieve regelingen worden gevraagd).

Onze toegewijde interne reisagent zal je bij elke stap van je reis helpen. Of je nu binnenlandse vluchten wilt boeken, of complexere internationale vluchten met meerdere etappes, laat ons de formaliteiten voor je afhandelen. Onze Cherrywood House reisagent kan verder advies geven over de geldende COVID-19 reisvoorschriften voor je land van vertrek, en over de geldende voorschriften in Zuid-Afrika.

Onze diensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • Volledige conciërgeservice
  • Hulp bij visa vóór de reis
  • Covid-19 testvoorschriften voor vliegreizen, zowel internationaal als binnenlands
  • Volledige Covid-19 adviesdienst - geldende beperkingen per land, quarantaine perioden (indien van toepassing) enzovoort
  • Vluchtreserveringen voor zowel internationale als binnenlandse reizen
  • Ontvangst op het vliegveld van Kaapstad door een lid van het Cherrywood House team
  • Transfer rechtstreeks van het vliegveld naar Cherrywood House
  • Hotelarrangementen voor cliënten die een internationale reis met meerdere etappes maken

Neem nu contact met ons op.

Neem contact op
//cherrywoodhouse.nl/wp-content/uploads/2021/03/Table-mountain-scaled.jpg
//cherrywoodhouse.nl/wp-content/uploads/2021/03/nigel-burgher-D4l8jOd-7jI-unsplash.jpg
//cherrywoodhouse.nl/wp-content/uploads/2021/03/tom-podmore-QVL_wWwxwlQ-unsplash-scaled.jpg
//cherrywoodhouse.nl/wp-content/uploads/2021/03/kym-ellis-hL-lUlP9I_E-unsplash.jpg