020 808 3758 (NL) Kaapstad, Zuid-Afrika info@cherrywoodhouse.nl

Kliniek

Onze focus ligt op het leveren van kwaliteitszorg die direct toegankelijk is. We werken vanuit een veilige en vertrouwde omgeving.

Ons hoogopgeleide multidisciplinair team zorgt ervoor dat onze cliënten bij elke stap worden ondersteund.

De fijne omgeving zorgt voor ontspanning, waardoor onze cliënten de mogelijkheid hebben om het herstel volledig te omarmen.

De toplocatie in Constantia staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid. De prachtige omgeving omvat bossen en groenstroken, terwijl het op korte afstand ligt van de beroemde botanische tuinen van Kirstenbosch en de wereldberoemde stranden van de Kaap.

Er staan wekelijkse uitstapjes en activiteiten op het programma. Denk aan een bezoek aan de Tafelberg of Robbeneiland, maar ook sport en spel wordt niet vergeten, zoals sandboarding en standup paddle boarding.

  • Topkwaliteit maaltijden bereid door onze in-house chef-kok volgens een door voedingsdeskundigen goedgekeurd menu.
  • Accommodatie in comfortabele tweepersoonskamers (een eigen kamer is op aanvraag mogelijk)
  • Een grote en rustige tuin met faciliteiten om te zwemmen en te sporten
//cherrywoodhouse.nl/wp-content/uploads/2021/03/Pool2.jpeg//cherrywoodhouse.nl/wp-content/uploads/2021/07/jaman-asad-FQ03xcur9As-unsplash.jpg
//cherrywoodhouse.nl/wp-content/uploads/2021/03/2-wide-house.jpeg

Patiënten doen aan meditatie, fitness sessies, yoga en andere op mindfulness gebaseerde activiteiten. Het is onderdeel van het behandelprogramma.

Er is ook tijd voor ontspanning, waarbij de patiënten genieten van de unieke natuurlijke ervaringen die Kaapstad te bieden heeft - inclusief bergwandelingen, prachtige stranden en begeleide kooksessies.