020 808 3758 (NL) Kaapstad, Zuid-Afrika info@cherrywoodhouse.nl

Over Cherrywood House

Cherrywood House is een verslavingskliniek voor mensen die lijden aan drugs- en andere verslavingsstoornissen. Wij zijn gelegen in de rustige, semi-landelijke omgeving van Constantia, Kaapstad.

Wij zijn een kleine faciliteit. Als zodanig, bieden wij een discrete omgeving voor onze klanten. Onze diensten zijn op maat gemaakt voor de behoeften van elke individuele cliënt, met een op maat gemaakt behandelingsplan.

Wij behandelen het volledige spectrum van verslavingen en gedragsstoornissen.

Wij bieden zorg van topklasse tegen een fractie van de kosten van internationale behandelingsfaciliteiten. Wij geloven in een lange termijn aanpak. Samen met de cliënt proberen we het risico op terugval sterk te verminderen door middel van terugvalpreventie en aftercare.

De verslavingsbehandeling die door Cherrywood House wordt aangeboden is namelijk veelomvattend en niet beperkt tot het klinische programma. Wij streven ernaar om elke persoon die onze zorg vraagt te ondersteunen gedurende het gehele herstelproces.

Een belangrijk deel van uw herstel start wanneer u de kliniek verlaat. Cherrywood House werkt daarvoor met vaste aftercare partners in Nederland.

//cherrywoodhouse.nl/wp-content/uploads/2021/03/z-Eating-cake-scaled.jpeg

Onze toewijding

Cherrywood House streeft ernaar de best mogelijke zorg te bieden aan patiënten, gebaseerd op een effectieve, evidence-based verslavingsbehandeling. De enige overweging bij het leveren van deze service is het beste belang van de patiënt onder onze zorg.

Wij zijn toegewijd aan het naleven van alle toepasselijke regelgeving en streven ernaar te voldoen aan zowel onze eigen hoge normen voor verslavingsbehandeling als aan die van de relevante autoriteiten en toezichthoudende instanties. Wij werken actief samen met formele instellingen die zijn opgericht om de behandelingen blijvend te verbeteren.

Wij zullen altijd eerlijk tegen u zijn over de uitdagingen die voor ons liggen en zijn er om deze uitdagingen samen met u aan te gaan.

//cherrywoodhouse.nl/wp-content/uploads/2021/03/C-scaled.jpeg