020 808 3758 (NL) Kaapstad, Zuid-Afrika info@cherrywoodhouse.nl

In de kliniek

Persoonlijke aanpak

Wij hanteren een flexibele en persoonlijke aanpak tijdens de behandeling, waarbij het individu en zijn specifieke behoeften en capaciteiten centraal staan in het individuele behandelplan.

Onze minimale duur van het programma is 28 dagen. Wij raden een 3-maanden behandelingsprogramma voor maximaal voordeel, maar we zijn in staat om het programma te consolideren in een periode van vier weken, mochten de omstandigheden niet toestaan voor een langere duur van de behandeling.

Cognitieve therapie en op mindfulness gebaseerde therapieën zijn onze voorkeursmethoden voor het individuele programma. Tientallen jaren klinische ervaring tonen aan dat deze therapieën, toegepast in een gestructureerde en routinematige omgeving, de beste en meest duurzame resultaten opleveren in de verslavingsbehandeling.

Een verslaving gaat vaak samen met andere psychologische stoornissen die om hun eigen specifieke interventies en oplossingen vragen. Wij zorgen ervoor dat alle bijkomende aandoeningen worden geïdentificeerd en behandeld in het individuele behandelplan en de aanbevelingen voor de patiënt voor de toekomst.

Herstel gaat door
Na afloop van uw klinische behandeling in Cherrywood House stopt het niet. U werkt verder aan u herstel via onze aftercare.

Bel nu: 020 808 3758
//cherrywoodhouse.nl/wp-content/uploads/2021/03/Group-therapy-bw1.jpeg